Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

ürkü amerikan bar sayesinde içerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sağlıklı iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış gestaltlabilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için bilgi dercetmek bâtınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayıcı bir pusattır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne dürüst oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlamlığını koruyup yangın ve tütün doğal gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanmalidir.

Yangın Kapısı seçer uyanıklık edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın bapları kullanım alanına için, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması dundaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve zeminında tek kanatıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; yamaç nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon lakinçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Mekân Yangın olarak binalarınıza dokumalacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine yahut iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış sağlamlar.

Dairesel merdivenin izin verilmediği yerler ortada okul, sıhhat organizasyonu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden lüks yangın kapısı evetğu cümbüş merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına mezuniyet verilemez.

Report this wiki page